Algemeen

Postzegelruilbeurs in Echt


Postzegelruilbeurs in Echt

Op zondag 13 oktober 2019 organiseert de Philatelistenvereniging Echt een postzegelruilbeurs in het clublokaal van onze vereniging, het buurthuis "St. Joris", Cypresstraat 58, Echt-Noord. Het geheel zal plaats vinden van 9.30-12.00 uur. Toegang is gratis.
Onze vorige ruilbeurs van september was een doorslaand succes. Het was erg druk en onze oproep om thuis eens te kijken of er nog het een en ander materiaal stond vond fantastische weerklank.
Het is weer nakermis in Echt en misschien reden om onze ruilbeurs te bezoeken. Op de ruilbeurs is heel divers materiaal aanwezig, zowel op gebied van landen, motief, persoonlijke zegels, postfris, gebruikt of gestempeld. Ook is er voldoende kennis aanwezig om alle vragen op postzegelgebied te kunnen beantwoorden.
Het is ook een mooie gelegenheid om uw verzameling aan te vullen. Tevens kunt u de nieuwste uitgiften van PostNL en Sandd verkrijgen. Ook zijn er enkele (semi-)handelaren aanwezig.
Word lid voor € 25,- per jaar waarbij u tevens iedere maand ons vakblad “Filatelie” thuisgestuurd krijgt. Echter de laatste maande van dit jaar mag u gratis lid worden. Probeer het eens uit. We zijn een vereniging met bijna 50 leden en organiseren ontzettend veel. Dit jaar bestonden we 60 jaar en dat hebben we flink gevierd. Tot ziens op zondag!!! Inlichtingen: 0475-483630 of willcuypers@home.nl
|Doorsturen