Algemeen

Postzegelruilbeurs in Echt


Postzegelruilbeurs in Echt

Op zondag 8 september 2019 organiseert de Philatelistenvereniging Echt een postzegelruilbeurs in het clublokaal van onze vereniging, het buurthuis "St. Joris", Cypresstraat 58, Echt-Noord. Het geheel zal plaats vinden van 9.30-12.00 uur. Toegang is gratis.
Het is alweer de eerste ruilbeurs van het nieuwe seizoen na weer een zomer, die we niet snel zullen vergeten. Dit jaar is speciaal voor onze vereniging omdat we 60 jaar bestaan. In het kader daarvan heeft er al een etentje voor de leden met partners plaatsgevonden. Ook is er een zeer geslaagde bustocht georganiseerd naar de Voerstreek. Op de ruilbeurs is heel divers materiaal aanwezig, zowel op gebied van landen, motief, persoonlijke zegels, postfris, gebruikt of gestempeld. Ook is er voldoende kennis aanwezig om alle vragen op postzegelgebied te kunnen beantwoorden. Tevens kunt u de nieuwste uitgiften van PostNL en Sandd verkrijgen. Ook zijn er enkele (semi-)handelaren aanwezig. Ook is er voldoende kennis aanwezig om alle vragen op postzegelgebied te kunnen beantwoorden. Dus heeft u thuis nog het een en ander liggen, laat het dan bij ons taxeren.
Ook moet vermeld worden dat we niet ontevreden zijn over de ledenaanwas van de laatste maanden. Word lid voor € 25,- per jaar waarbij u tevens iedere maand ons vakblad “Filatelie” thuisgestuurd krijgt.
Heeft u interesse in deze prachtige hobby dan kunt u als proef de rest van het jaar helemaal gratis en voor niets lid worden. Dat is een geweldige gelegenheid om eens te proeven aan onze vereniging die dit jaar bruist van de activiteiten omdat we 60 jaar bestaan.
Tot ziens op zondag!!! Inlichtingen: 0475-483630 of willcuypers@home.nl
|Doorsturen