Algemeen

OPEN DAG B.S. OP DE SLEK


OPEN DAG BS OP DE SLEK
Onze jaarlijkse Open Dag is op zondag 11 maart van 11.00-13.00 uur. Tijdens deze Open Dag zullen we ons presenteren met vernieuwingen binnen ons onderwijs: o.a. programmeren en coderen; wetenschap & techniek; talententijd; muziek. Tijdens de open dag zullen er diverse mini-workshops gehouden rondom de onderwijsvernieuwingen. Je kunt zelfs met een 3D-printer werken. Ook zal Petra Manders van Myouthic een muziekworkshop verzorgen. Verder zijn er infostandjes van MR, OV, leerlingenraad, kinderopvang. Ook de leerlingenraad heeft een standje en zal graag vertellen wat zij doen.
Er is verder van alles te doen tijdens de Open Dag. Iedereen is welkom: ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, familieleden en vrienden. Maar ook ouders van kinderen die nog niet op school zitten, en volgend schooljaar 4 jaar worden

Ben je verhinderd op deze dag? Kom dan gerust op een ander tijdstip kijken! Aanmelden van nieuwe leerlingen kan op 12 en 13 maart. Kinderen die volgend schooljaar 4 jaar worden moeten nu ook al aangemeld worden. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op: tel. 0475-481877.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties