Algemeen

Burgertop Limburg 26 november

Door Gilsing lokale media

Op maandag 26 november 2018 zal de eerste Burgertop Limburg plaatsvinden. Op drie verschillende locaties in onze provincie zullen Limburgers de koppen bijeensteken om de agenda voor de toekomst te bepalen. Denk en doe jij ook mee?

De samenleving verandert in rap tempo; zo ook in Limburg. Maar beweegt de Limburger wel snel goed mee? En hoe zit dat met onze overheden? Is Limburg wel klaar voor de toekomst?

De antwoorden op deze vragen liggen al lang niet meer enkel bij de politiek. De tijd waarop burgers eens in de vier jaar stemmen en dan achterover hangen loopt op zijn einde. Dit betekent dat de Limburger meer invloed kan uitoefenen op haar bestuur én toekomst. Om die agenda voor de toekomst vast te stellen moeten de Limburgers in beweging komen.

Om deze bestuurlijke vernieuwing op gang te krijgen, is de Burgertop Limburg 2018 in het leven geroepen. Het is de uitgelezen kans voor Limburgers om mee te praten over zaken die hen aangaan en input te geven voor provinciale en gemeentelijke politiek.

Werkgelegenheid, cultuur, gezondheid, duurzaamheid, digitalisering, mobiliteit; tijdens de Burgertop kun jij ideeën en visies over deze thema's delen met andere Limburgers.

Wie zijn wij
Burgertop Limburg is een experiment uitgevoerd door het organiserend comité in opdracht van de Statenwerkgroep Burgertop Limburg.

Aanmelden
De Burgertop Limburg vindt op 26 november 2018 plaats. Jouw inbreng wordt op prijs gesteld.

inschrijven kan op  http://www.burgertoplimburg2018.nl/

 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties